Reviews

Lees hier wat anderen zeggen over Feliz 08

Anke -2019

Eind vorig jaar een superleuke cursus gevolgd bij Evelien! Ontspanningsmassage van nek,schouder en rug. Echt een aanrader! Evelien praat heel rustig en legt fijn uit, daarnaast kijkt ze goed naar je houding, waardoor je hier goed bewust van wordt. In de 4 lessen heb ik veel geleerd, superbedankt Evelien!

Kim – 2018

Al een tijdje kom ik bij Feliz 08 voor een heppie massage, hoofd of been massage. Dit heeft bij mijn echt geholpen om mijn rust moment te vinden. Ook het toestaan van aanrakingen en de rust te nemen was een stap. Ik kijk elke keer weer uit naar het moment van de massage zodat ik even tot rust kom. Vooral even geen last van een punthoofd en weinig prikkels om me heen.

Suus – 2017

Hoi Evelien, ik vind je massage fijn. Ik vind het masseren op mijn hoofd fijn. Ik word er rustig van. Ik kan lekker slapen. Ik vind je aardig. Groetjes, van Suus.

Maria – 2017

Welnessmassage omvat een scala aan mogelijkheden om te ontspannen. Een aantal van die massages heb ikzelf ondergaan en ik heb het als heel weldadig ervaren. Evelien neemt de tijd en rust en behandelt in een optimale omgeving met een professioneel oog en inzet.
Wil je tot volledige ontspanning komen in een fijne ambiance dan kan ik deze massages van harte aanbevelen.

Mandy – 2017

Evelien stelt je meteen op je gemak als je binnenkomt. De ruimte, waarin de massage gegeven wordt, heeft ook een rustige en warme uitstraling.
Ik heb meerdere rugmassages van Evelien gehad. Ontspannen maar zeker ook met resultaat. Ik heb nu minder last van mijn rug en nek. Evelien vindt de juiste balans tussen ontspanning en resultaat.
In deze hectische wereld is een moment van ontspanning en even tijd voor jezelf heel belangrijk. Ik zal daarom regelmatig bij Evelien komen voor een ontspanningsmassage. Ik kan het iedereen aanraden!!

Iris - 2019

Eind vorig jaar heb ik een cursus "Ontspannen rug - nek en schoudermassage gevolgd. Ik heb ontzettend veel geleerd. Evelien kan het zo mooi, duidelijk en rustig overbrengen. Helaas waren de 4 lessen zo voorbij. Ik ga zeker nog meerdere cursussen bij Feliz 08 volgen. Heel erg bedankt Evelien en hou me op de hoogte!

William – 2017

Evelien komt bij ons thuis onze dochter masseren voor het slapen gaan. Komt Evelien vandaag??? is tegenwoordig een veelgestelde vraag. Ik zie haar ontspannen in haar lichaam en ze gaat er echt voor liggen. Fijn dat het in de veilige thuisomgeving kan. Onze dochter heeft o.a. informatieverwerkingsproblemen. Evelien overlegt met overige behandelaars en verdiept zich in het ‘probleemgebied’ om zo een gedegen plan te maken. Functioneel en ontspanning in een klap dus. Verder is ze ook nog heel prettig in de omgang. Serieus, maar weet met een lach ook de ‘lading’er vanaf te halen.
En ze slaapt als een roosje.

Sasha – 2017

Ik ben al voor verschillende massages bij Evelien geweest en ben erg tevreden. Evelien neemt de tijd voor je en geeft je het echte ‘verwen’gevoel! Ze luistert naar je wat je wel en niet prettig vindt. Na de massage voel ik me heerlijk ontspannen (ik wil eigenlijk niet opstaan:)). De Hamam is een aanrader, heerlijk en een super zachte huid na afloop. Een bezoekje aan Evelien is even uit de haast stappen en goed voor jezelf zorgen. Zouden meer mensen moeten doen!

Marieke – 2017

Heb al verschillende keren bij Evelien op de bank gelegen. En iedere keer met een zeer tevreden gevoel ervan af gekomen. De hoofdpijn massage was bij mij ontzettend positief. Verder ben ik nu de afslank massage c.q. de huidverbeterings massage aan het ondergaan. En wat een resultaat tot nu toe en we zijn nog niet klaar. Op allebei de boven benen -3 cm en boven de knie -1. Ik ben blij met het tot nu toe behaalde resultaat. Het is geen relax massage, het is echt op de tanden bijten. Maaaaar wie mooi wil zijn, moet pijn lijden. Evelien maakt het na de massage altijd weer goed met een ontspanningsmassage.