Massage

Massage... Een moment voor jezelf

Massage is buiten de westerse wereld vaak een dagelijks terugkerend onderdeel van het leven. In onze westerse wereld zijn het over het algemeen sporters die zich regelmatig laten masseren.
Maar ook tegen de gevolgen van stress, hoofdpijn, niet lekker in je vel zitten, slechte werkhouding en overbelasting van spieren kan een regelmatige massage bij Feliz 08 een enorme verlichting bieden.

Wist je dat door massage:

  • het immuunsysteem wordt versterkt doordat er meer witte bloed-lichaampjes worden aangemaakt
  • het stresshormoon cortisol in je lichaam wordt verlaagd

Jouw massage

Iedere massage is maatwerk. Je lijf of gemoedstoestand is per behandeling anders en daar worden massage en de te gebruiken technieken op afgestemd. Alles in overleg, het is jouw moment van ontspanning.

Kies hier jouw massage:

Jouw moment van ontspanning en even écht genieten

Je kunt bij Feliz 08 terecht voor: een ontspanningsmassage (op maat), hammam, heppie massage (ASS, ADHD, HSP), een meer klachtgerichte massage zoals een aromatische massage, hoofdpijnmassage, massage bij klachten aan rug, nek en schouders. Ook een laagdrempelige stoelmassage voor zowel particulieren als bedrijven is mogelijk.
Daarnaast bied ik een speciaal moeder-kind pakket aan. Hieronder vallen zwangerschaps-, baby- en kindermassage, maar ook afslank- en huidverbeteringsmassage. Massage is ook mogelijk aan huis of op locatie. Vraag naar de mogelijkheden.

Cadeau

Gun jezelf en je lichaam op tijd ontspanning! Een massage is uiteraard ook een mooi en persoonlijk cadeau om aan iemand te geven.