Ontspannings-/ klachtgerichte massage

Ontspannings- en klachtgerichte massage op maat

Of het nou komt door je houding, hobby’s, sporten, blessures of stress, je spieren houden (ongemerkt) een hoop spanning vast. Deze ontspannings en klachtgerichte massage heeft als doel de spieren, en daarmee ook de geest, weer te laten ontspannen.

Iedere massage is maatwerk. Jouw lijf of gemoedstoestand zal ook per keer anders zijn en daar wordt de massage en de te gebruiken technieken op afgestemd. Alles in overleg, het is jouw moment van ontspanning. Voor extra ontspanning is het ook mogelijk hotstones, infrarood-mat en/of cups te gebruiken.

Er kan ook gebruik gemaakt worden van aromatische oliën. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van het reukvermogen van het lichaam, om zo stress te helpen verminderen, stemmingen te verbeteren en het welzijn in het algemeen te verbeteren. Het draait echter niet alleen om de geur. De oliën uit vruchten, planten, kruiden en bloemen komt uiteindelijk in de bloedsomloop wanneer deze tijdens de massage op de huid wordt aangebracht, waardoor het ook lichamelijke effecten kan bereiken.

Laat alle stress van de dag even van je afglijden en geniet van deze heerlijke massage.

Ook geschikt bij klachten door Spit, CANS (RSI) en Fybromyalgie.

Maak een afspraak

 

Lees hier waarom een regelmatige massage gezond is

 

Wanneer kan ik níet gemasseerd worden?

 

Tarieven

 

Extra voordelige (maand)abonnementen met aantrekkelijke kortingspercentages zijn mogelijk. Bijvoorbeeld een massage van 30 minuten, 1 x per 6 weken, kost je omgerekend nog geen € 20,- per maand.