Bindweefsel/cellulite massage | Feliz08

AFSLANK / CELLULITE MASSAGE

Afslank / cellulite massage is een stevige massage met als doel de bloedcirculatie op gang te brengen in de diepere huidlagen, waardoor collagene- en elastine vezels worden aangezet. Het lichaam wordt gestimuleerd tot reiniging van afvalstoffen en opgehoopt vocht. Door de stevige en diepe massagetechniek wordt de huid mooier, maar je voelt je na deze massage ook energieker.

Het is een techniek voor figuurcorrectie. Een gladde en strakke huid, zonder medische ingrijpen.

Massage | Feliz 08
Bindweefsel/cellulite massage - cupping | Feliz08

Met stevige bindweefselmassagetechnieken en cupping glazen worden cellulite, vochtophopingen, kleine vetophopingen en vetbultjes grondig aangepakt. Hierdoor wordt de huid gladder en strakker. Ik maak gebruik van van een body contourgel die de afbraak van vetcellen optimaal ondersteunt.

Deze behandeling is geen ontspanningsmassage. Het werkt diep tot in het bindweefsel en heeft daardoor een stevig en pittig karakter. De behandelingen kunnen de eerste keren soms pijnlijk zijn en de behandelde zones voelen soms beurs aan. Tijdens het inwerken van de pakking sluit ik de behandeling altijd af met een door jou gekozen ontspanningsmassage.

Het gaat bij deze vorm van massage niet om gewichtsverlies. Het gaat om het verstrakken van de huid waardoor je letterlijk beter en strakker in je vel komt te zitten. Dit kan leiden tot centimeters verlies.

De afslank / cellulite massage is bij uitstek geschikt voor:

  • cellulitis en sinaasappelhuid te verminderen
  • huidverslapping te verminderen
  • je post zwangerschapsfiguur kwijt te raken (minimaal 9 maanden na de bevalling) 
  • ter ondersteuning van een dieet 

De massage kan alleen worden gegeven wanneer je in goede gezondheid bent. Check vooraf de contra-indicaties.

Een losse afslank / cellulite massage is bedoeld voor onderhoud om het behaalde resultaat vast te houden of als proefmassage om te ervaren of deze behandeling bij je past.

Om effectieve resultaten te bereiken, is het aan te raden meerdere behandelingen in kuurverband te ondergaan. De kuur wordt in principe uitgevoerd in 10 behandelingen (voor het beste resultaat) gedurende 5 weken (dus 2 massages per week). Wil je het effect behouden, dan is het advies om eens in de 6 weken terug te komen voor een massage.

De behandelingen duren per zone (bovenbenen en billen / buik en rug – love handles) ongeveer 40 minuten (inclusief pakking voor meer resultaat).

Ik raad je aan voor deze massage genoeg water te drinken en geen zware maaltijd te nuttigen. Ook ná de behandeling en de dag na de behandeling is het verstandig voldoende water te drinken. Dit ter bevordering van het afvoeren van de vrijgekomen afvalstoffen. Samen met voldoende beweging en verantwoorde voeding werkt deze kuur heel bevorderlijk voor je hele welzijn.